Lisette Samplonius

Lisette Samplonius

Eigenaar Finally Communication

Ik begon mijn coachingstraject bij Liesbeth individueel. Al na 1 sessie kreeg ik meer inzicht in mijn ‘type' en hoe ik dit optimaal kan inzetten in mijn werk en privé-leven. Ook mijn valkuilen kwamen uitgebreid aan bod, zowel op persoonlijk vlak als in groepsverband. Omdat Liesbeth zoveel kennis heeft over verschillende typen kan zij zich perfect inleven in voorbeeldsituaties. Tijdens het traject kreeg ik steeds meer de behoefte om over mezelf en anderen te leren en met die wetenschap mijn waarde binnen zakelijke en privé relaties te vergroten. Liesbeth heeft mij in een aantal individuele sessies geholpen om dit doel te bereiken, het heeft mijn beeld over mijzelf en mensen om mij heen aangescherpt. De sessies waren puur, no-nosense en altijd met een bepaalde luchtigheid die mij makkelijk deed praten en het vooral ook leuk maakte te ontdekken.

Omdat ik mijn collega’s deze zelfde ervaring graag wilde meegeven en zo ontzettend de toegevoegde waarde binnen teams zie, heb ik de 3 afdelingen binnen mijn organisatie een workshop in teamverband aangeboden. Niet alleen heeft het de relaties binnen de teams versterkt, ook zijn de verhoudingen tussen de 3 afdelingen verbeterd. Wij grijpen dagelijks terug naar de inzichten die we tijdens de workshop hebben opgedaan, hebben elkaar beter leren kennen en vooral meer begrip voor elkaar gekregen. Daarnaast zien wij de overeenkomsten en verschillen tussen de individuen helderder en deze kennis gebruiken we bij het samenstellen van projectgroepen e.d. Door de aanpak van Liesbeth wijzen wij elkaar met een lach op elkaars krachten en valkuilen, wat de communicatie en daarmee ook de werksfeer optimaliseert.

Liesbeth, bedankt voor je inzet om mij en ons team zoveel inzicht te geven in dat waar wij dagelijks zo weinig tijd voor hebben: onszelf. En de openheid waarmee je ons voorbeeldsituaties schetste die we nooit meer vergeten. We blijven onszelf graag ontwikkelen, dus kijken nu al uit naar de volgende workshop.